Det handler om trygghet for deg som forbruker

Norges Caravanbransjeforbund (NCB) organiserer de profesjonelle og seriøse aktørene i norsk caravanbransje. Du som forbruker skal føle deg tryggere når du handler med ett av våre medlemmer. Se derfor etter vårt bransjemerke når du skal kjøpe deg ei campingvogn eller en bobil.

NCB samler bransjen og samarbeider på tvers av vogn- og bobilmerker, og jobber for at kundene skal oppleve at de får den beste servicen, de beste rådene og gjør de beste handlene hos våre medlemsbedrifter.

God kundebehandling

Caravanbransjen er avhengig av tillit hos forbrukeren. Å følge norsk lov er en forutsetning for medlemskap, i tillegg undertegner alle medlemmer på vårt etiske regelverk, som gir deg som kunde enda mer trygghet. Vårt mål for god kundebehandling er at våre kunder skal ha trygghet for sine kjøp og produktene skal være av beste kvalitet. NCB jobber kontinuerlig for at du som kunde skal ha sikkerhet i alle kjøps- og verkstedssituasjoner.

Se etter vårt bransjemerke

NCB driver blant annet med kursing av medlemsbedriftenes ansatte slik at vi skal ha godt kvalifiserte medarbeidere til kundens beste. NCB er en landsdekkende organisasjon for caravanforhandlere, produsenter og importører av bobiler og campingvogner, og utstyrsleverandører.

Husk å se etter vårt bransjemerke!

Godkjenninger

Gassmerket;
Opptatt av trygghet; Se etter dette merket. NCB har sertifiserte gassinstallatører. De tilfredsstiller myndighetenes krav.

Bremsemerket:
Opptatt av trygghet; Se etter dette merket. NCB har sertifiserte bremsemekanikere for campingvogn.

NCB-merket:
Symbolet for din trygghet; NCB organiserer de seriøse og profesjonelle aktørene i caravanbransjen.

Som NCB-autorisert bobilforhandler i Viken representerer vi de tyske kvalitetsmerkene Carthago, Knaus og Weinsberg, som du finner et godt utvalg av i vårt moderne bilsenter i Hokksund.

Til toppen