Blogg

Skrevet av MobileZentrum

Vi feirer suksessåret 2020 med å invitere deg til BOBILDAGER 17. – 19. september!

Nå gjøres det plass til over 100 nye bobiler og campingvogner for 2021, og i den anledning har vi gleden av å invitere deg til BOBILDAGER her i Hokksund med noen ekstra gode pakketilbud.

Finner du en bil du vil kjøpe under bobildagene får du med lagring for kommende vintersesong, og en tilleggspakke verdt kr 25.000,-.   

Du kan selv velge hvilken pakke av disse: 

  • Lithiumbatteri 100AH med solcellepanel ferdig montert + fritt valg av rekvisita for kr 10.000,-.
  • Parabolantenne med automatisk søk.  
  • Klimaanlegg i bodel ferdig montert. 

Åpningstider BOBILDAGER: 

– Torsdag og fredag kl. 9 – 20  
– Lørdag kl. 10 – 17  

Fornøyde kunder betyr alt! 

Vi er ikke størst, men vil gjøre det ytterste for å være best på service. Fornøyde kunder betyr alt for oss, både før, under og etter handelen. Vi som jobber her er begeistrede mennesker som selv har erfaring med bobillivet. Vi deler gjerne vår entusiasme med andre som er nysgjerrige på å eie en rullende hytte. 

Kvalitetsmerker 

Som eneste autorisert forhandler og fabrikkgodkjent importør av de tyske kvalitetsmerkene Carthago, Knaus og Weinsberg i «gamle Buskerud» gleder vi oss til å ta imot flere kunder som ser gleden og nytten av et mobilt hjem. I de morderne lokalene rett utenfor Hokksund sentrum har vi også eget verksted, noe som gjør hele kjøpsprosessen enda smidigere. 

Møt reiseblogger Per Vie! 

Lørdag 19. september er MobileZentrums kjære kunde og kjente reiseblogger Per Vie på besøk for å tipse om reisemål og fortelle om erfaringer fra livet på veien. 

Velkommen til BOBILDAGER 17. – 19. september i Industriveien 2 i Hokksund!

16. september 2020
Til toppen