Blogg

Skrevet av MobileZentrum

Carthago Chic E-LINE I 61 XL LE

Det er ingen hemmelighet at Carthago er en av de mest eksklusive bobiler på markedet. Lojaliteten til merket er svært stor i hele Skandinavia, og det er ikke uten grunn. Utmerkelsene; som Årets Bobil, Innovation Awards ol, har stått i kø og vitner om at merkevaren Carthago er i toppen, både teknisk og komfortmessig. 

Denne bilen har mer luksus og praktiske løsninger enn du kan tenke deg! Ekstra stor høyde i bodelen med 211 cm. Sentrallås for alle dører og luker.

Carthago E-LINE er kongen av uavhengighet fordi kapasiteten for strøm, vann og oppbevaringsrom ganske enkelt er helt enestående. 

Med sine fremragende egenskaper for helårsbruk og bilens klima- og varmeteknikk, tiltaler den alle mennesker som ønsker seg frihet. Dobbeltgulv med vannbåren varme, mange varmedyser i førerhus, dashbord, dørinnsteg, bodel og lasterom. Ekstra varmeslanger i baderommet. Selv batterisentralen har oppvarming. Hele dobbeltgulvet i bilen er oppvarmet med klimalagringsfunksjon. Varmeveksler for oppvarming av bodelen under kjøring ved hjelp av motorvarme, inkl funksjon motor forvarming. 

20. februar 2023
Til toppen