Blogg

Skrevet av MobileZentrum

Carthago Chic E-LINE I 61 XL LE

Det er ingen hemmelighet at Carthago er en av de mest eksklusive bobiler på markedet. Lojaliteten til merket er svært stor i hele Skandinavia, og det er ikke uten grunn. Utmerkelsene; som Årets Bobil, Innovation Awards ol, har stått i kø og vitner om at merkevaren Carthago er i toppen, både teknisk og komfortmessig. 

Denne bilen har mer luksus og praktiske løsninger enn du kan tenke deg! Ekstra stor høyde i bodelen med 211 cm. Sentrallås for alle dører og luker.

Carthago E-LINE er kongen av uavhengighet fordi kapasiteten for strøm, vann og oppbevaringsrom ganske enkelt er helt enestående. 

Med sine fremragende egenskaper for helårsbruk og bilens klima- og varmeteknikk, tiltaler den alle mennesker som ønsker seg frihet. Dobbeltgulv med vannbåren varme, mange varmedyser i førerhus, dashbord, dørinnsteg, bodel og lasterom. Ekstra varmeslanger i baderommet. Selv batterisentralen har oppvarming. Hele dobbeltgulvet i bilen er oppvarmet med klimalagringsfunksjon. Varmeveksler for oppvarming av bodelen under kjøring ved hjelp av motorvarme, inkl funksjon motor forvarming. 

Se mye mer om denne flotte bobilen fra Carthago her.

27. oktober 2020
Til toppen