Our Services:

What we offer for our clients:
Innbytte

Snakk med oss om innbytte av din bobil.

For å kunne ta stilling til om vi kan ta din bobil i innbytte er det viktig at du fyller ut så nøyaktig informasjon du kan nedenfor. Vi tar snart kontakt med deg.

Fyll ut informasjon om din bobil.

Leave this field blank
Utvendig bilde …
Uploading… (0%)

A file with this name has already been uploaded.

This file type isn’t allowed.

This file size is too big.

Innvendig bilde …
Uploading… (0%)

A file with this name has already been uploaded.

This file type isn’t allowed.

This file size is too big.

Komplett caravanverksted

Med tidsriktig og godt utstyr utfører vi hos MobileZentrum de aller fleste reparasjoner på alle biler intil 3500 kg uansett merke. Fabrikkgarantien er fortsatt gyldig etter at en service eller reparasjon er gjennomført hos vårt verksted.

Vi følger alltid fabrikkenes retningslinjer og spesifikasjoner og bruker deler med minst samme kvalitet som det produsenten krever.

I samsvar med de nye EU-direktivene, har vi tilgang til all nødvendig informasjon og teknisk utstyr i likhet med merkeverkstedene. Derfor kan man trygt overlate bilen eller vogna til vårt verksted uten å frykte for at fabrikkgarantien står i fare for å falle bort.

Miljø og sikkerhet, og ikke minst din egen økonomi, er avhengig av at bilen blir vedlikehold på korrekt måte.

Det er ikke bare arbeidet som må utføres på riktig vis, kvaliteten på deler må være av tilsvarende eller bedre kvalitet enn det produsenten krever.

Bestill tid på verkstedet

Leave this field blank
Avtal visning av bobil eller vogn

Som kunde hos oss hjelper vi deg med å finne bobilen for akkurat ditt behov. Og hvis du vil se en spesiell modell og har ønsker om visningstidspunkt, fyll ut dette skjemaet, så hører du fra oss om en avtale.

Du er like velkommen enten du er en som bare vil kikke eller om du vil handle. Vi har tid til en prat over en kaffekopp.

Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss!

Leave this field blank
Til toppen