Blogg

Skrevet av MobileZentrum

Vi har vogner og bobiler klare for levering!

Her hos MobileZentrum er vi godt igang med caravansesongen, og vi har mange campingvogner klare for levering. Det samme gjelder bobiler. Så hvis du er klar for campinglivet, ta deg en tur hit til Hokksund. Velkommen skal du være!

Visjonen vår er ikke å bli størst, men vi etterstreber å bli best på kundeservice. Vi har drevet med kjøp og salg av biler i mer enn 30 år, og vet viktigheten av fornøyde kunder, både før, under og etter salg. Du kan derfor være trygg på at du gjør en ærlig handel hos oss. Vi som jobber her er begeistrede mennesker som selv har erfaring med bobillivet. Vi deler gjerne vår entusiasme med andre som er nysgjerrige på å eie en rullende hytte.  

Fornøyde kunder betyr alt!  

Vårt trivelige salgsteam har som hovedoppgave å vise deg veien til den optimale bobilen eller vogna for ditt behov. Ikke til den høyeste prisen. Vi som jobber her er begeistrede mennesker som selv har erfaring med bobillivet. Vi deler gjerne vår entusiasme med andre som er nysgjerrige på å eie en rullende hytte.  

Livet på veien skal være en glede og fornøyelse, og vi skal gjøre vårt for å bidra. 
Derfor er vi med deg hele veien, også etter at du har handlet hos oss.

Kvalitetsmerker  

Som den eneste autoriserte forhandler og fabrikkgodkjent importør av de tyske kvalitetsmerkene Carthago, Knaus og Weinsberg i «gamle Buskerud», gleder vi oss til å ta imot flere kunder som ser gleden og nytten av et mobilt hjem. I de morderne lokalene rett utenfor Hokksund sentrum har vi også eget verksted, noe som gjør hele kjøpsprosessen enda smidigere.  

Fabrikkgarantien er fortsatt gyldig etter at en service eller reparasjon er gjennomført på verkstedet vårt. Det er ikke bare arbeidet som må utføres på riktig vis; kvaliteten på deler må også innfri kravene. Vi følger derfor alltid fabrikkenes retningslinjer og spesifikasjoner, og benytter deler av minst samme kvalitet som det produsenten leverer. Godt å vite for deg som kunde hos oss.

SE HER hva vi har inne av campingvogner
KLIKK HER og se hva vi har på lager av bobiler

Velkommen til oss i MobileZentrum i Hokksund!

7. mai 2022
Til toppen