Blogg

Skrevet av MobileZentrum

Vinn en bobil for en uke i juli!

Dette er en sommer der «alle» vil kjøpe eller leie bobil, og det er en glede å kunne bidra med en Weinsberg CaraSuite 700 MX i konkurransen Facebook-gruppa «Tilbring sommeren i Norge» sparker igang nå.

Nå blir det Norgesferie for alle penga for oss nordmenn, og vi hos MobileZentrum gjør alt vi kan for at flest mulig kan nyte verdens vakreste ferieland med bobil. Og nå blir vi en synlig aktør i gruppa på Facebook, som ble etablert i forbindelse med pandemien. Gruppa rukket å få over 290.000 medlemmer på bare noen uker.

Vi gleder oss til å treffe vinnerne, fylle bilen med alt de trenger på tur og sende dem avgårde på en fantastisk reiserute bobilblogger Per Vie har komponert for anledningen. Dette blir garantert en minnerik tur, med mange spennende destinasjoner underveis som stiller opp med gratisbilletter, fri overnatting og gratis middag på flere restauranter langs ruta.

Du kan også melde deg på konkurransen ved å klikke her.

Når du leser dette er konkurransen over og vinneren er trukket. Gratulerer! Så nå blir det spennende å følge de heldige vinnerne på turen som starter mandag 13. juli. Følg med!

15. juni 2020
Til toppen