Blogg

Skrevet av MobileZentrum

WEINSBERG CaraSuite 700 ME

Enda en flott bobil fra KNAUS-fabrikken med merkenavnet WEINSBERG, perfekt for førstegangs bobileiere. Bygget på Fiat chassis. Kan kjøres med vanlig serifikat, klasse B.

– På tross av at WEINSBERG er en prisgunstig utgave av KNAUS, finner du mye KNAUS-utstyr også i denne bilen. Her er det gode utsikter til en fantastisk bo- og kjøreopplevelse, sier Bente Buxrud hos MobileZentrum.

Litt mindre «høyglans stæsj» og likevel stilig, med en utrolig god plassutnyttelse takket være den kompakte bodels-løsningen! Mye lagringsplass og funksjonelle detaljer i alle rom.

Bilen har påmontert aircondition i bodelen.

Overlyset fra panoramavinduet i sittegruppen gir en lys og trivelig atmosfære. Her sitter du godt og har knallgod plass på bordet når du svinger ut den ekstra delen av bordplaten. De dreibare stolene med armlener er superbehagelige, både under kjøring og til hvile.

Det snertne kjøkkenet er både stilig og praktisk. Stort og romslig kjøleskap på 145 liter med fryseboks. Tre gassbluss og oppvaskkum med ett-greps armatur.

Romsligheten gjør bostandarden super, med blant annet toalett og dusj i separate rom.

Sengene bak er enkle, madrassutvidelse i halv lengde. Masse skap-plass under og over sengene. Soverommet er skikkelig koselig. Det er senkeseng foran.

I lasterommet, som har dør på begge sider, får du med deg sykler og masse annet! Lasterommet har lys og gulvskinner med festekroker.

Ved stengt overløpsventil rommer vanntanken 100 liter. Bilen har dobbeltgulv med el-varme.

Under den store markisen på veggen over bodels-inngangen kan du finne skygge en varm solskinnsdag, dekke et hyggelig bord og NYTE bobil-livet!

10 års tetthetsgaranti i bodelen.

Kan kjøres med vanlig sertifikat, klasse B.  Et meget godt valg for en førstegangs bobil-eier og co-pilot!

Se mer info og flere bilder av bobilen ved å klikke her!

12. juni 2020
Til toppen