Tips og råd

Naturlig nok har du som kunde hos oss mange praktiske spørsmål når det gjelder bobilen eller campingvogna. Her har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene.

Truma luftbåren varme gir den raskeste oppvarmingen. Her er en video som viser hvordan du bruker panelet.

Alde vannbåren varme gir en jevnere og lunere type varme enn Truma. Her er en video som viser hvordan du bruker panelet.

Feilkoder Truma

E517
Koden betyr at det er tomt for gass. Bytt gassbeholder eller åpne for gassen. La panelet stå på i et kvarter, så skal alt være i orden. Hvis fortsatt feilkode må Trumaen resettes. 

W407
Dette er feilkode for strømforsyning til Trumaen. Det vil si at feilkoden kommer opp hvis innstillingen er på miks eller ren strøm, og du tar ut kontakten til landstrømmen. Stiller du inn på gassdrift eller setter i strømmen, da er alt i orden igjen.

507
Denne feilmeldingen får du hvis du setter igang varmtvannsbeholderen uten vann i varmtvannstanken fordi systemet blir overopphetet.

 

 

parallax Image
parallax Image

Spørsmål og svar

Her har vi samlet nyttig informasjon om ting du kanskje lurer på. Klikk på temaet du vil vite mer om. Er du kunde hos oss fra før, og du vil ha svar på noe konkret, fyll ut skjemaet, så vil vi besvare deg på e-post så snart som mulig.  

Leave this field blank
Til toppen